Khamis, Januari 21, 2010

satu hari di cameron highland

Hari ahad yang lalu aku berpeluang prgi jalan-jalan cari makan. huhuhuhu...Pergi cameron...Aku pergi bersama-sama dengan classmate and also someone special..huhuhu....c(..aku bertolak dari rumah lebih kurang dalam kul 8 pagi angd sampai dalam kul 11 lebih. Masa on the way 2 banyak berhenti-henti. Overall percutian ni memang best cuma yang tak bestnye kamera aku ade kat kampung and that make aku tak dapat nak snap gambar banyak-banyak..lagi satu terkilan sebab tak dapat nak pergi dekat kawasan air terjun because time balik hujan lebat..:(...
Anyway that was bes jurney...nanti rase macam nak g Bukit Fraser lak..de spe-spe nak ajak ke?????..huhuhu..(^_^)V












1 ulasan:

Aanis berkata...

bestnyer..........